Yangın Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Yangın kapısı fiyatları yukarıda adetlan tüm değmeselekenlere rabıtlı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

Yangın merdiven kapısının en saydam özelliklerinden bir ötekisi de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kesilme merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak denetçi şeşna düzenınmasına yardımcı evet ve yangının öteki taksimmlere yayılmasını engelleyerek can kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Bapların yangına dayanıklılığı, yangına sunulan kaldıklarında ne kadar süre ayakta kalabilecekleriyle belirlenmektedir. Bu müddet, yangın merdiveni kapkaloriın yangına direnme kabiliyetini belirleyen bir özelliktir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Esas özelliği yangına metanet olan yangın bapları, çok faziletli sıcaklıktaki yangınlara dayanarak insanoğluın emin bir şekilde kaçmalarını esenlar ve rastgele bir yangın anında binadan tam çıkış yangın kapısı midein kullanılması gerekir.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve kaideında hiçbir yerıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 zaman dayanıklı engel ve en az 90 zaman dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile sair bölümlerden ayrılır.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve ambiyans şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve peklik ciğerin tercih edilir.

Yangın Bapsı kök amacı insanların ziyan görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm detayların bulunduğu standartlar çizelgesine gereğince yangın merdiveni imal eylemek ve montajını hareket etmek binaların yangından korunması ciğerin elzemdir.

CMD Metal; kaliteli ve muteber yangın bapları ve yangın ekipmanları imal ederek; Yangın eminği konusunda spesiyalist ekibiyle Türkiye genelinde ihtimam vermektedir.

Yangın yönetmeliğinde söyleyiş edildiği üzere bapların otomatik kapanması gerekmektedir. Kapıların hudayinabit kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Report this wiki page